Klerkx Verhuur, úw partner in verhuur!

Met ruim eenentwintig jaar ervaring in de party & evenementenbranche is Klerkx ook voor u een betrouwbare partner in verhuur! Wij verhuren een groot assortiment party/horeca- en evenementbenodigdheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast onze goederen leveren wij service en kwaliteit. Klerkx Verhuur geeft invulling aan vrijwel elke gebeurtenis. Aan de organisatie van uw feest of evenement hoeft dan ook niets te ontbreken. Daar zorgen wij voor!

Klerkx Verhuur, sterk in evenementenwerk!

Wilt u weten wat Klerkx Verhuur voor uw evenement of feestelijke gebeurtenis kan betekenen? Kijk dan rustig rond op onze site; voor een overzicht van ons assortiment klikt u op producten. Al onze producten zijn in groepen ingedeeld. Wanneer u een productgroep aanklikt, krijgt u een overzicht met de producten en prijzen (exclusief BTW & eventuele transportkosten). Als u meer informatie wilt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Impressie & Portfolio
Neem een kijk bij Impressie en in onze Portfolio om een indruk op te doen van het werk en het aanbod van Klerkx Verhuur. Bijna alle foto´s op deze site zijn uit te vergroten door op de foto te klikken.
Top 10 laatst bezocht
1. Awakenings (Belgie)
2. Klokgebouw Eindhoven 27 April
3. Den Bosch (Boulevard)
4. Belgie (Expo Gendt)
5. Paaspop 2016 Schijndel
6. Lakedance Aqua Best
7. We Are Electric E3 strand
8. Rai Amsterdam Kingsland
9. Eindhoven Beursgebouw 27 April
10. The Flying Dutch
Contact Klerkx Verhuur

Huygensweg 16
5482 TG Schijndel

T 073 549 49 40
F 073 549 51 55
Voor de route, klik hier